ΔΟΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Στελεχικό Δυναμικό:

7

Μόνιμους συνεργάτες
ανά την Ελλάδα:

5

Supervisors / Ελεγκτές:  

2

Merchandisers / Πωλητές:

3

Προωθήριες  / Διανεμήτριες:

30

Αποθηκευτικός χώρος:  

150m2

Οχήματα :

3

Η εξέλιξη και συνεχής ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην χώρα μας, τα τελευταία χρόνια, μας οδήγησε στην δημιουργία εξειδικευμένων υπηρεσιών, ικανές να ανταποκριθούν στις σημερινές ανάγκες.
Η ΑNDROUTSELLIS – Marketing & Advertising services , προσφέρει υπηρεσίες ολοκληρωμένης επικοινωνίας και καλύπτει το φάσμα του Σύγχρονου Marketing της διαφήμισης , των Δημοσίων Σχέσεων και των below the line ενεργειών, αλλά και οποιαδήποτε μορφής διοργάνωσης εκδήλωσης.
Δημιουργούμε μια νέα αντίληψη, μέσα από την εφαρμογή, για την Σύγχρονη Διαφήμιση, τις Δημόσιες Σχέσεις και τις προωθητικές ενέργειες, προσφέροντας στους πελάτες μας οργανωμένες και ποιοτικές προτάσεις.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΝΙΚΟΣ, Σύμβουλος Marketing – Διαφήμισης,
Γεν. Διευθυντής της ΑNDROUTSELLIS – Marketing & Advertising services.

Γεννήθηκε στην Πάτρα τον Ιούλιο του 1964. σπούδασε στο Αμερικάνικο κολέγιο Αθηνών “ Derree College” με εξειδίκευση στο Marketing – Management.
Είναι γνώστης της Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας.
Το 1982-84 πρωτοεργάσθηκε   στο τμήμα πωλήσεων στην εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων Mazda, κατάστημα Πατρών.
Το 1985-86 εργάσθηκε στην πόλη της Νέας Υόρκης στην Αμερική, στην Διαφημιστική εταιρεία “ Select a Sample Corporation” ως υπεύθυνος τμήματος εξυπηρέτησης πελατών.
Το 1986-88 εργάσθηκε στην εταιρεία Ασπιώτη Ελκα στην Αθήνα, ως υπεύθυνος πωλήσεων.
Το 1988-1993 εργάσθηκε στον Όμιλο επιχειρήσεων “A. Xanthopoulos Group of Companies ” στο γραφείο των Αθηνών “ Athenean Delegation Office”ως υπεύθυνος Marketing και Public Relations

Το 1993 ιδρύθηκε από τον Ανδρουτσέλλη Νίκο η Διαφημιστική εταιρεία Felix Connection & Promotion, με έδρα την Πάτρα, η οποία επεκτάθηκε και μετονομάστηκε το 2002 σε ΑNDROUTSELLIS – Marketing & Advertising services δημιουργώντας νέες συνεργασίες προσφέροντας περισσότερες υπηρεσίες που καλύπτουν το φάσμα της επικοινωνίας και προβολής στην Ελληνική αγορά.
 
Copyright © 2006 Vi@ L.T.D. All rights reserved.